aFrågor & Svar

 

Kan jag bli medlem om min sida är på engelska?
Hur ändrar jag uppgifterna om min sida?
Vad händer om jag bryter mot en regel?
Varför ska just jag gå med i denna ring?
Vad är en webb-ring?

 

Kan jag bli medlem om min sida är på engelska?

Svenska eller engelska spelar ingen roll, svenska är dock att föredra!

 

Hur ändrar jag uppgifterna om min sida?

Du klickar på länken 'Logga in' på index-sidan, fyller sedan i ditt iD och Lösen och vips så har du tillgång till att ändra en massa info om din sida, t.ex. Titel, beskrivning, nyckelord eller *Gulp* gå ur ringen om så önskas :( m.m.

 

Vad händer om jag bryter mot en regel?

Då tar jag (heboisha - ringmäster) och sparkar ut dig med rumpan före ur ringen!
Exempelvis om du tar bort din Navigations kod eller lägger in hentai bilder.

 

Varför ska just jag gå med i denna ring?

Jo, för att på så sätt svetsa samman alla manga och anime intresserade i svea rike och skapa ett trevligt litet samhälle av svenska otaku`s på nätet.

 

Vad är en webb-ring?

Det är ett system av webb-sidor som sammanför utvalda sidor i en viss kategori. En ring består av en huvudsida, Medlemms-sidor och ett antal "transport-sidor" som gör att du kan förflytta dig mellan ringens olika sidor. En ring byggs upp med hjälp av "Navigations koder" (På engelska: "Server Side Navigation Bar" eller "Ring Navigation Bar") som placeras på var och en utav medlemms-sidorna. Navigations-koden är ett antal länkar som knyter ihop alla sidor till en helhet. Alla som är med i ringen placerar alltså en Navigations-kod på sin sida, genom den kommer du och andra besökare på din sida att snabbt och enkelt få tillgång till alla andra sidor i ringen. På så sätt ökas antalet besökare till allas sidor i ringen! Ringen leder till att just din sida får mer publicitet och besökare, och att du snabbt och enkelt kan surfa runt bland medlemms sidorna och slippa leta rätt på dom själv i den täta nät-djungeln!

 

 

Upp

Tillbaks